+
Mit keressek?
Hol keressek?
Gyártók
Ár szűkítés

Adatvédelmi tájékoztató

A HANGTER.hu weboldal üzemeltetője ezúton tájékoztatja a weboldal látogatóit a felhasznált adatok gyakorlatban történő felhasználásáról, és az adatkezelés folyamatáról.


1. Adatkezelő adatai:
A vevő adatait a webáruház üzemeltetője, Ilia Krisztián egyéni vállalkozó kezeli.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH- 110683/2016. 
Cégnév: Ilia Krisztián e.v. /HANGTÉR/
Székhely: 6783 Ásotthalom, Királyhalmi u. 5.
Adószám: 67942778-2-26
Nyilvántartási szám: 50982198
Ügyfélszolgálat email: kapcsolat@hangter.hu
Ügyfélszolgálat telefonszám: +36 20 970 5500

A weboldal tárhely szolgáltatója, Paller Endre egyéni vállalkozó 8900 Zalaegerszeg, Mártírok útja 71

Tárhely szolgáltató adőszáma: 63478262-1-40 


2. Adatkezelés megnevezése

Az Adatvédelmi nyilatkozat kizárólag Ilia Krisztián egyéni vállalkozó, (Adószám: 67942778-2-26, Székhely: 6783 Ásotthalom, Királyhalmi u. 5.) HANGTÉR elnevezésű webáruházában http://www.hangter.hu történő regisztráció, vásárlás, hírlevélre való feliratkozás, és böngészés során megadott adatok felhasználásának és tárolásnak (a továbbiakban együttesen: adatkezelés) szabályait határozza meg az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében („Általános Adatvédelmi Rendelet” összefoglaló nevén „GDPR”), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotörvény”), a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”), továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény („Grtv.”) rendelkezései alapján megvalósuló Adatkezelési gyakorlat bemutatását célozza.

 

3. Az adatkezelés jogalapja

A felhasználó megrendeléskor, hírlevélre feliratkozáskor, hozzájárul, hogy az Adatkezelő, Ilia Krisztián e.v. a megrendelések teljesítéséhez kötelezően előírt adatait kezelje.

 

4. Adatkezelés célja

Ilia Krisztián e.v. adatkezelésének célja, a Hangtér webáruházban történő megrendelések teljesítése, illetve hírlevélre feliratkozást követően, hírlevelek küldése elektronikus formában. 

 

5. Érintettek köre:

A hangter.hu webáruház weboldalára látogató, regisztrált és hírlevélküldést elfogadó valamennyi érintett.

 

6. Adatok forrása

A weboldal látogatása, böngészése alatt begyűjtött adatok, pl. a webhelyet megtekintő látogató automatikusan rögzített IP címe. Regisztráció vagy vásárlás során a megadott személyes adatok, címek.

 

7. Az érintettekre vonatkozó adatok leírása

- Vezeték és keresztnév
- Szállítási cím
- Számlázási cím
- E-mail cím
- Telefonszám

 

8. Az adatkezelés időtartama:

A regisztráció, vásárlás vagy hírlevélre feliratkozás során megadott adatok kezelése a regisztrációval, vagy feliratkozással kezdődik, és annak törléséig tart. Kivéve a számviteli bizonylatok esetében, hiszen a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 évig meg kell őrizni ezeket az adatokat.

 

9. A személyes adatok gyűjtése

A webáruház üzemeltetője mindent megtesz az Ön személyes adatainak védelméért. A weboldal látogatása személyes adatok megadása nélkül is lehetséges.  Személyes adataira csak az Ön által kért szolgáltatások biztosításához lesz szükség.

A weboldalon történő adatszolgáltatás minden esetben önkéntes, a rögzített adatok kezelője a weboldal üzemeltetője. Minden olyan esetben, amikor olyan adatokra van szükségünk, mellyel Önt azonosíthatjuk, vagy Önnel kapcsolatba léphetünk, azt jelezzük Önnek. A weboldal üzemeltetője a vevő megadott adatait kizárólag a vevő megrendelésének teljesítéséhez, valamint a vevő által kért egyéb műveletek (pl. hírlevél küldése, megrendelt áru postázása) céljából kezeli.   

A weboldalra látogatók számítógépeinek és a telepített szoftvereknek bizonyos adatai rögzítésre kerülhetnek (IP- cím, böngésző típusa, látogatásának időpontjai). Az Ön által az oldal használata során megadott vagy a fenti módon az üzemeltetőhöz került személyes adatok kezelése tekintetében a weboldal üzemeltetője maradéktalanul betartja az elektronikus hírközlésről szóló és az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről szóló kormányrendeletet, valamint a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseit. Ennek megfelelően a weboldal üzemeltetője a felhasználó adatait kizárólag abban a körben kezeli, amelyhez a felhasználó kifejezett hozzájárulását adta. 

 

10. Cookie-k használata

A weboldal látogatásakor a rendszer cookie-t helyez el az Ön számítógépének merevlemezén, feltéve, hogy ez a lehetőség engedélyezett az Ön böngészőprogramjában.

A böngészőjében Ön beállíthatja, hogy értesítést kapjon arról, ha a weboldal cookie-t kíván elhelyezni a számítógépén és ezek küldését bármikor meg is tilthatja.

Ennek megfelelően Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy Ilia Krisztián e.v. az Ön adatait jelen adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott és Ön által engedélyezett adatkezelési célok érdekében adatfeldolgozási műveletek végzése céljából a vonatkozó jogszabályi követelmények betartásával kezelje. 

 

11. Továbbított adatok és adatfeldolgozók

Csomagszállítás:
GLS Hungary Kft. a kiszállításhoz szükséges adatok átadásra kerülnek.

Fizetés:
BORGUN online rendszerén keresztül. A bankkártyával való fizetés a Borgun Magyarország (B-Payment Zrt.) szerverén keresztül történik erős (128 bites) SSL technológiával kódolt weboldalon keresztül, így az Ön banki adatai garantáltan nem kerülnek illetéktelenek tudomására az Interneten keresztül.

Termék összehasonlítás, Megbízható bolt program:

A vásárlók e-mail címének tárolására az Árukereső (Online Comparison Shopping Kft. (1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 24868291-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-186759) adatfeldolgozó megbízással rendelkezik a Megbízható Bolt Programhoz kapcsolódó vásárlói elégedettség-felmérés céljából. Az itt történő vásárlások után a vásárló e-mail címe az Árukereső részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az adatfeldolgozásra így továbbított átadott e-mail címet, mint személyes adatot utasításunkra az Online Comparison Shopping Kft. kezeli, megfelelő írásbeli szerződés és adatvédelmi feltételek mellett."

Az adatok kezelésével és biztonságával kapcsolatban az Árukereső adatvédelmi tájékoztatója ad részletes információt.


Látogatás statisztika:
Google AdWords, StatCounter
A konverziós cookie-k által összegyűjtött adatokat arra használják, hogy összevont konverziós statisztikákat nyújtsanak azoknak az AdWord-ügyfeleknek, akik bevezették a konverziókövetést. Az ügyfeleket tájékoztatják azokról a felhasználókról, akik rákattintottak a hirdetésre, és továbbították őket egy konverziókövetési címkeoldalra.

Azonban nem kapnak olyan információt, amely lehetővé teszi számukra a felhasználók személyazonosítását.

 

12. Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése:

A következő adatok módosítását lehet elvégezni a weboldalon:
jelszó, vezeték- és keresztnév, e-mail cím, telefonszám, lakcím, szállítási és számlázási cím.

A személyes adatok törlését, vagy módosítását az alábbi módokon tudja az érintett kezdeményezni:
• e-mailben a kapcsolat@hangter.hu címre vagy
• levélpostai küldemény útján a 6783 Ásotthalom, Királyhalmi u. 5. postacímre. 

Az adatok törlése a lehető leghamarabb de maximum 24 órán belül megtörténik

A Szolgáltató kijelenti, hogy amennyiben a személyes adatok törlését kezdeményezték, úgy ezen tájékoztatóban vállalt határidőn belül az adatokat elkódolja, a továbbiakban anonim módon tárolja.

 

13. A webhely tartalma

A honlapon elérhető tartalmakat a Felhasználó ingyenesen megtekintheti, a szöveg PDF fájljához hozzáféréssel rendelkezik, másolatot tölthet le egy példányban, tanulmányozás céljából tárolhatja azokat számítógépén és ki is nyomtathatja, újraértékesítés illetőleg kereskedelmi haszonszerzés céljából azonban nem használhatja azokat.

A weboldal felületén található adatok, leírások, képek, linkek, tájékoztató szövegek, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete az oldalon látható formában Ilia Krisztián e.v. kizárólagos szellemi tulajdona. Ezek felhasználása, feldolgozása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után.

Amennyiben jelen nyilatkozat tartalma megváltozik, úgy erre a tényre a weboldal üzemeltetője jól láthatóan fogja felhívni a figyelmet a weboldalon.

 

14. Jogorvoslati lehetőségek elérhetőségeit az ASZF menüpontban találja.

 

15. Hasznos információk

A GDPR eredeti, minden Európai uniós nemzet hivatalos nyelvén

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/?uri=celex%3A32016R0679

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Honlap: http://www.naih.hu
Telefon: 061-3911400
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

 

 

Frissítve: 2018. 05. 27.

Kapcsolat

  • 6783 Ásotthalom, Királyhalmi u. 5. (KEKKH 50982198 nytsz. szerinti cím, nem értékesítőhely!)
  • +36 20 970 5500
  • kapcsolat[kukac]hangter.hu

Hírlevél

HANGTÉR - 2018

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Árukereső.hu

Árukereső.hu Árukereső.hu