+
Mit keressek?
Hol keressek?
Gyártók
Ár szűkítés

Adatvédelem

1. Adatkezelő adatai:

A vevő adatait a webáruház üzemeltetője, Ilia Krisztián egyéni vállalkozó kezeli.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH- 110683/2016.
Cégnév: Ilia Krisztián e.v. /HANGTÉR/
Székhely: 6783 Ásotthalom, Királyhalmi u. 5.
Adószám: 67942778-2-26
Nyilvántartási szám: 50982198
Ügyfélszolgálat email: kapcsolat@hangter.hu
Ügyfélszolgálat telefonszám: +36 20 970 5500

Kérjük, olvassa el figyelmesen az adatvédelmi szabályzatot, melynek feltételeit Ön a weboldal használatának megkezdésével elfogadja.

 

1. Adatkezelés megnevezése

Az Adatvédelmi nyilatkozat kizárólag Ilia Krisztián egyéni vállalkozó, (Adószám: 67942778-2-26, Székhely: 6783 Ásotthalom, Királyhalmi u. 5.) HANGTÉR elnevezésű webáruházában http://www.hangter.hu történő regisztráció, vásárlás, hírlevélre való feliratkozás, és böngészés során megadott adatok felhasználásának és tárolásnak (a továbbiakban együttesen: adatkezelés) szabályait határozza meg az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek figyelembevételével. A szabályzat az Üzemeltető más termékeire vagy szolgáltatásaira nem érvényes. 

 

2. Az adatkezelés jogalapja

A felhasználó megrendeléskor, hírlevélre feliratkozáskor, hozzájárul, hogy az Adatkezelő, Ilia Krisztián e.v. a megrendelések teljesítéséhez kötelezően előírt adatait kezelje.
Ilia Krisztián e.v. adatkezelése az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény a továbbiakban: Infotv) 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény szerint történik. 

 

3. Adatkezelés célja

Ilia Krisztián e.v. adatkezelésének célja, a Hangtér webáruházban történő megrendelések teljesítése, illetve hírlevélre feliratkozást követően, hírlevelek küldése elektronikus formában. Az adatkezelő a megadott adatokat marketing célokra nem használja fel, a személyes adatokat harmadik személynek vagy hatóságok számára - hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik - nem adja át.

 

4. Érintettek köre:

A hangter.hu webáruház weboldalára látogató, regisztrált és hírlevélküldést elfogadó valamennyi érintett.

 

5. Adatok forrása

A weboldalon a regisztráció során, és a látogatás alatt begyűjtött adatok.

 

6. Az érintettekre vonatkozó adatok leírása

- Vezeték és keresztnév
- Szállítási cím
- Számlázási cím
- E-mail cím
- Telefonszám

 

7. Az adatkezelés időtartama:

A regisztráció, vásárlás vagy hírlevélre feliratkozás során megadott adatok kezelése a regisztrációval, vagy feliratkozással kezdődik, és annak törléséig tart. Kivéve a számviteli bizonylatok esetében, hiszen a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 évig meg kell őrizni ezeket az adatokat.

 

8. A személyes adatok gyűjtése

A webáruház üzemeltetője mindent megtesz az Ön személyes adatainak védelméért. A weboldal látogatása személyes adatok megadása nélkül is lehetséges.  Személyes adataira csak az Ön által kért szolgáltatások biztosításához lesz szükség.

A weboldalon történő adatszolgáltatás minden esetben önkéntes, a rögzített adatok kezelője a weboldal üzemeltetője. Minden olyan esetben, amikor olyan adatokra van szükségünk, mellyel Önt azonosíthatjuk, vagy Önnel kapcsolatba léphetünk, azt jelezzük Önnek. A weboldal üzemeltetője a vevő megadott adatait kizárólag a vevő megrendelésének teljesítéséhez, valamint a vevő által kért egyéb műveletek (pl. hírlevél küldése, megrendelt áru postázása) céljából kezeli.   

A weboldalra látogatók számítógépeinek és a telepített szoftvereknek bizonyos adatai rögzítésre kerülhetnek (IP- cím, böngésző típusa, látogatásának időpontjai). Az Ön által az oldal használata során megadott vagy a fenti módon az üzemeltetőhöz került személyes adatok kezelése tekintetében a weboldal üzemeltetője maradéktalanul betartja az elektronikus hírközlésről szóló és az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről szóló kormányrendeletet, valamint a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseit. Ennek megfelelően a weboldal üzemeltetője a felhasználó adatait kizárólag abban a körben kezeli, amelyhez a felhasználó kifejezett hozzájárulását adta. 

 

9. Cookie-k használata

A weboldal látogatásakor a rendszer cookie-t helyez el az Ön számítógépének merevlemezén, feltéve, hogy ez a lehetőség engedélyezett az Ön böngészőprogramjában.

A böngészőjében Ön beállíthatja, hogy értesítést kapjon arról, ha a weboldal cookie-t kíván elhelyezni a számítógépén és ezek küldését bármikor meg is tilthatja.

Ennek megfelelően Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy Ilia Krisztián e.v. az Ön adatait jelen adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott és Ön által engedélyezett adatkezelési célok érdekében adatfeldolgozási műveletek végzése céljából a vonatkozó jogszabályi követelmények betartásával kezelje. 

 

10. Továbbított adatok és adatfeldolgozók

Csomagszállítás:
GLS Hungary Kft. a kiszállításhoz szükséges adatok átadásra kerülnek.

Fizetés:
BORGUN online rendszerén keresztül. A bankkártyával való fizetés a Borgun Magyarország (B-Payment Zrt.) szerverén keresztül történik erős (128 bites) SSL technológiával kódolt weboldalon keresztül, így az Ön banki adatai garantáltan nem kerülnek illetéktelenek tudomására az Interneten keresztül.

Termék összehasonlítás:
Az Árukereső MEGBÍZHATÓ BOLT
 program keretein belül az Online Comparison Shopping Kft.-nek a vásárlók e-mail címe és a vásárolt termék(ek) neve átadásra kerülnek. Az adatok kezelésével kapcsolatban az Online Comparison Shopping Kft. adatvédelmi szabályzata az irányadó.

Látogatás statisztika:
Google AdWords, StatCounter
A konverziós cookie-k által összegyűjtött adatokat arra használják, hogy összevont konverziós statisztikákat nyújtsanak azoknak az AdWord-ügyfeleknek, akik bevezették a konverziókövetést. Az ügyfeleket tájékoztatják azokról a felhasználókról, akik rákattintottak a hirdetésre, és továbbították őket egy konverziókövetési címkeoldalra.

Azonban nem kapnak olyan információt, amely lehetővé teszi számukra a felhasználók személyazonosítását.

 

11. Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése:

A következő adatok módosítását lehet elvégezni a weboldalon:
jelszó, vezeték- és keresztnév, e-mail cím, telefonszám, lakcím, szállítási és számlázási cím.

A személyes adatok törlését, vagy módosítását az alábbi módokon tudja az érintett kezdeményezni:
e-mailben a kapcsolat@hangter.hu címre vagy
levélpostai küldemény útján a 6783 Ásotthalom, Királyhalmi u. 5. postacímre.

 

12. A webhely tartalma

A honlapon elérhető tartalmakat a Felhasználó ingyenesen megtekintheti, a szöveg PDF fájljához hozzáféréssel rendelkezik, másolatot tölthet le egy példányban, tanulmányozás céljából tárolhatja azokat számítógépén és ki is nyomtathatja, újraértékesítés illetőleg kereskedelmi haszonszerzés céljából azonban nem használhatja azokat.

A weboldal felületén található adatok, leírások, képek, linkek, tájékoztató szövegek, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete az oldalon látható formában Ilia Krisztián e.v. kizárólagos szellemi tulajdona. Ezek felhasználása, feldolgozása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után.

Amennyiben jelen nyilatkozat tartalma megváltozik, úgy erre a tényre a weboldal üzemeltetője jól láthatóan fogja felhívni a figyelmet a weboldalon.

 

13. Jogorvoslati lehetőségek elérhetőségeit az ASZF menüpontban találja.

 

14. A webáruház üzemeltető pontos és részletes adatai

Kérjük kattintson ide Ilia Krisztián e.v. bővebb adatainak eléréséhez.

 

 

 

Frissítve: 2017. 10. 08.

Kapcsolat

  • 6783 Ásotthalom, Királyhalmi u. 5. (KEKKH 50982198 nytsz. szerinti cím, nem értékesítőhely!)
  • +36 20 970 5500
  • kapcsolat[kukac]hangter.hu

Hírlevél

hangtér.hu

A weboldal használatával Ön beleegyezik a sütik (cookie) fogadásába és elfogadja a vásárlás menetével, valamint az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz